Gradonačelnik Leskovca “Najčlan” udruženja NALED. Cvetanović: “Nastaviću da radim na sprovođenju reformi”

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj ili skraćeno NALED , nezavisno, neprofitno i nestranačko udruženje, koje okuplja više od 300 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija koje rade zajedno na unapređenju uslova poslovanja u Srbiji, za svog “najčlana” iz redova lokalnih samouprava u 2022. godini proglasila je gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića. Svečano proglašenje bilo je deo Septembarskih susreta koji su održani sinoć na Belom dvoru u Beogradu.

Na tradicionalnim Septembarskim susretima prisustvovalo je oko 1000 zvanica, iz sveta privrede, kulture, javnog života, a među gostima je bilo i ministara, gradonačelnika, predsednika opština, lidera institucija, međunarodne zajednice i nevladinog sektora. 

Na svečanosti upriličenoj u Belom dvoru “najčlanove” Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj u 2022. proglasila je Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a.

Sam gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je da je ovo priznanje za njega velika čast, ali istovremeno i obaveza na nastavi da pruža podršku reformama i stvaranju boljih uslova za poslovanje u gradu na Veternici.

Ovom prilikom iz redova privrede za “najčlana” NALED-a proglašen je Željko Tomić, generalni direktor OSA Računarskog inženjeringa. Na održanim susretima, pored ostalih, obratila se i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.

Posetiocima su predstavljeni i autentična hrana i piće odabranih lokalnih proizvođača, među kojima su bili i proizvodi iz Leskovca i okoline.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *