Gradonačelnik najavio asfaltiranje ulice Devet Jugovića i izgradnju još jednog javnog toaleta

ZGRADA MZ “MOŠA PIJADE”

U toku iduće godine ulica Devet Jugovića biće asfaltirana, a kaldrma kojom je ona sada popločana iskoristiće se za uređenje dela puta prema brdu Hisar, najavio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, prilikom posete Mesnoj zajednici „Moša Pijade“.

GRADONAČELNIK U POSETI MZ “MOŠA PIJADE”

Inače, poslednjih dana prvi čovek grada je sa svojim saradncima započeo obilazak mesnih zajednica na teritoriji Leskovca, što će biti jedna od aktivnosti i u narednom periodu.

Na području Mesne zajednice „Moša Pijade“ u 2022. očekuje se i izgradnja javnog toaleta u blizini parka Devet Jugovića, što će podrazumevati i dodatne radove na kanalizacionoj mreži, najavio je gradonačelnik Goran Cvetanović.


Predstavnici Mesne zajednice iskoristilu su priliku i današnju posetu da se osvrnu na projekte koji su u prethodnom periodu realizovani u ovom delu grada. Svakako jedan od značajnijih je kompletna rekonstrukcija Osnovne škole „Kosta Stamenković“, potom izgradnja ulica Branka Krsmanovića, Kosovskih junaka, dela Vojnina Petrovića, zamena vodovodne mreže u ulicama Lepše Stamenković i Vojvođanskoj i drugo.

JEDNA OD REKONSTRUISANIH ULICA

Stanovnici su,kako su istakli, naročito ponosni na uređenje parka Devet Jugovića, kao i na više igrališta za najmlađe, ali i na adaptiranu zgradu Mesne zajednice.

ADAPTIRANE PROSTORIJE MZ “MOŠE PIJADE”


Inače, Mesna zajednica „Moša Pijade“ jedna je od najvećih na području grada Leskovca i ima oko 6000 stanovnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *