Gradonačelnik: Novi Leskovac u novoj godini

Kod meska mesko

Leskovac – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je za sve svoje saradnike, direktore javnih ustanova i preduzeća, novogodišnji prijem u Svečanoj Sali Skupštine grada.

On je istakao da je 2013. Godina bila dobra, da je moglo i više, ali da će se propušteno nadoknaditi u godini koja nam dolazi.
Temelj svakog društva čini ekonomija.

“Bez jake privrede nema nadgradnje, jednom rečju nema države” rekao je gradonačelnik.

Svesni te činjenice, lokalne vlasti su donele u 2013. godini paket mera da privredni ambijent u Leskovcu učinimo povoljnijim.

“Izdvojili smo 60 miliona dinara, najviše od svih lokalnih samouprava u Srbiji, za podsticaje zapošljavanja. Mislim da smo napravili dobar potez i da je, zahvaljujući subvencijama iz gradskog bužeta, više stotina ljudi došlo do posla i zarade” istakao je gradonačelnik.

Gomila kod meska

Cvetanović je podsetio da je budžetom za 2014. godinu opredeljeno 800 miliona dinara za Direkciju za izgradnju, sve u cilju da Leskovac dobije potpuno novi izgled.

“Želimo da naš grad dobije novi izgled, kroz rekonstrukciju glavnog gradskog trga, završimo obilaznicu, asfaltiramo ulice” obećao je Cvetanović.

Gradonačelnik je dodao da su on i njegovi saradnici otvoreni za sve ideje, svu novu energiju u želji da rade u interesu svih gradjana, “jer je vaš interes da imate modernu, efikasnu i stabilnu lokalnu samoupravu, sa jasno definisanim zadacima i ciljevima, naš prioritet” istakao je on.