GRADONAČELNIK RAZGOVARAO SA PRIVREDNICIMA

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović, danas je, sa svojim saradnicima, otvorio svoja vrata svim zainteresovanim leskovačkim preduzetnicima koji su imali potrebu da iznesu svoje sugestije, predloge i eventualne primedbe i probleme, navedeno je na zvaničnom sajtu grada Leskovca.

Kako je napisano na sajtu gradonačelnik Cvetanović je današnji skup ocenio kao svojevrsni dokaz da privrednici imaju poverenje u rad leskovačke lokalne samouprave. On je podsetio da Leskovac poseduje BFC sertifikat za lokalnu samoupravu sa povoljnim poslovnim okruženjem sa procentom ispunjenosti kriterijuma od 92,4%.

„Otvoreni smo za sve. Za strane investitore koji u Leskovcu investiraju više miliona evra i zapošljavaju stotine naših sugrađana. Otvoreni smo i za naše sugrađane, i želimo da upravo njih podstaknemo da u Leskovcu vide sigurnog partnera i da razvijaju svoj posao. Privreda se bazira na malim i srednjim preduzećima, zato smo vam danas otvorili vrata da se upoznamo sa vašim poslovanjem. Svedoci ste činjenice da za leskovačku privredu činimo mnogo, da izlazimo u susret svima koji žele da doprinesu ekonomiji grada i da smo otvoreni za svaku vrstu saradnje koja je u našoj mogućnosti – kazao je Cvetanović.

Privrednici koji su danas razgovarali sa gradonačelnikom uglavnom su istakli zadovoljstvo radom i odnosom lokalne samouprave prema njima. Govorili su o namerama za proširenje proizvodnih i prodajnih kapaciteta i izneli su određene zahteve koji će, prema navodima na sajtu,  biti uzeti u razmatranje i rešavani u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave.