Gradonačelnik uglavnom zadovoljan radom odeljenja Gradske uprave, predsednica sindikata jedina nije bila na radnom mestu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u pratnji načelnika Gradske uprave Miloša Cvetanovića, po tradiciji na početku godine obišao je sva odeljenja u Osmospratnici. Ovaj obilazak realizovan je osmu godinu za redom.

Čestitajući svim zaposlenima Novu godinu i Božić, gradonačelnik  je naglasio da je ovo prilika da razgovara sa zaposlenima, da čuje njihove planove, ali i da vidi kako se ponašaju na svom radnom mestu.

Prilikom obilaska  Odeljenja za imovinsko- pravne poslove i imovinu, Cvetanović je izrazio zadovoljstvo radom zaposlenih po pitanjima oko izgradnje Koridora 10, a dok je u Odeljenju komunalne milicije naglasio da je za grad poput Leskovca potrebano čak 30 milicajaca više kako bi ovo odljenje funkcionisalo na zadovoljavajući način.

Prvi čovek Leskovca, upoznao se sa urbanističkim projektom Akva parka, čija je javna prezentacija otvorena do 11. januara u zgradi Osmospratnice. Tokom obilaska Odeljenja za privredu i poljoprivredu,  na pitanje gradonačelnika koliki je broj nezadovoljnih građana procesom komasacije, šef odseka Boban Sokolović odgovorio je da je u pitanju samo 5 procenata ljudi.

Jedina vrata koja su bila zaključana prilikom obilaska, bila su vrata kancelarije predsednice Organizacije sindikata Gradske uprave Gorice Zdravković.

Tokom obilaska gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo radom većine službi, a u odeljenju za finasije je imao priliku da čuje da se sve finansijske obaveze grada redovno servisiraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *