Gradsko veće: izgradnja terena u Miroševcu i davanje u zakup zemljišta bez naknade kompaniji PWW

Na sednici Gradskog veća usvojen je predlog izmene i dopune Plana nabavke za 2019. godinu kojim se dodaje izvođenje radova na izgradnji kombinovanog terena za male sportove u Miroševcu, procenjene vrednosti oko 4 700 000 dinara i energetska sanacija parohijskog doma u Leskovcu čija je predračunska vrednost oko 2.145.000 dinara.

“Ugovorom o realizaciji projekta „Izgradnja kombinovanog terena za male sportove u selu Miroševcu“, gradu Leskovcu su od strane Ministarstva omladine i sporta odobrena sredstva u iznosu od 2.400.00 dinara, dok ukupna predračunska vrednost  građevinskih radova na objektu iznosi oko 4 700 000 dinara – objašnjava Zoran Novaković, šef odeljenja za javne nabavke.

 

Gradski većnici prihvatili su i predlog rešenja kojim se daje u zakup bez naknade građevinsko zemljište  u Gornjem Bunibrodu kompaniji Por verner veber.

Na sednici gradskog veća data je i saglasnost na odluku nadzornog odbora Javnog preduzeća Dom kojom se usvaja zahtev mesne zajednice Marko Crni  za davanje u zakup poslovnog prostora u Radničkoj ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *