Gradsko veće usvojilo odluku o obrazovanju Komisije za procenu štete od poplava

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojene su odluke o obrazovanju Komisija za procenu štete nastale na stambenim, pomoćnim i privrednim objektima, na stvarima i infrastrukturi, kao i na poljoprivrednom zemljištu, mehanizaciji, opremi za rad i stočnom fondu, a usled nedavnih padavina, poplava i pojave bujičnih voda na teritoriji grada Leskovca.

Takođe je usvojena odluka orasporedu sredstava opredeljenih za rad Kancelarije za mlade u 2021. godini iz budžeta Grada Leskovca, a odbornici su dali saglasnost i na odluku o usvajanju zahteva po javnom pozivu za podršku mladim talentima.

Funkciju predsednika Komisije za procenu štete na objektima i infrastrukturi obavljaće Miloš Kocić, diplomirani inženjer građevine, a zadatak njenih članova biće utvrđivanje štete nastale usled poplava, kao i da, nakon izvršene procene, dostave izveštaj Gradskom veću.

Na čelu Komisije za procenu štete koju je ova elementarna nepogoda nanela poljoprivrednicima biće diplomirani inženjer poljoprivrede Ninoslav Stamenković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*