I ove godine u Vlasotincu se organizuju Bogojavljanje i Pihtijada, prijave u toku

U nedelju na Bogojavljenje plivaće se, tradicionalno, za krst na jezeru kod brane u Vlasotincu. Prijava plivača moguća je u prostorijama Turističke organizacije u zgradi opštine, kao i na sam dan manifestacije od 9.30 do 12 sati u prostorijama Šahovskog kluba u SRC Vlasina.

Potencijalni učesnici moraju da poseduju ličnu kartu ukoliko su punoletni, a ukoliko nisu, mora sa njima da dođe jedan od roditelja i potpiše saglasnost. Takođe, svi moraju da prođu lekarski pregled.

„Dobili smo obećanje vladike niškog Arsenija da će doći i blagosloviti skup u nedelju – najavljuje, u ime Udruženja poštovalaca Svete Gore Atonske, Srba Takić.

Prozivka plivača počeće u 13.15, a sam čin plivanja u 13.30.

I ove godine, prateća manifestacija plivanja za krst biće Pihtijada, koja će u nedelju na Bogojavljanje početi u 10.30,u prostorijama SRC Vlasina.

Prijavljivanje je moguće do 30 minuta pre početka rada komisije za ocenu pihtija. Proglašenje pobednika u ovom takmičenju biće u 11.45.

Sva obaveštenja i prijave za takmičenja moguće je dobiti, odnosno obaviti putem brojeva telefona 063 7276540 i 069 701998.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *