I ovogodišnji Agrolider izazvao veliko interesovanje poljoprivrednika

U Leskovcu je održano tradicionalno Savetovanje za poljoprirednike i izložba proizvoda, opreme i repromaterijala “Agrolider”, a događaj je i ove godine izazvao veliko interesovanje proizvođača sa područja čitavog Jabalničkog okruga.

Svi zainteresovani koji su posetili ovu manifestaciju, imali su priliku da  dobiju stručne savete kako da unaprede svoju proizvodnju ili reše eventualne probleme na koje nailaze tokom rada.

“Ovo je jedan od načina da  zajedno uradimo dobar posao, kada su u pitanju poljoprivreda, savetovanje i stručna predavanja, jer je svima glavni cilj ostvarenje većih  i kvalitetnijih  prinosa – rekao je na svečanom otvaranju gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

“I ove godine potrudili smo se da na jednom mestu naši poljoprivredni proizvođači saznaju sve o savremenim  tehnologijama, informišu se o najnovijim  hibridima  i  sredstvima  za zaštitu bilja – istakao je Goran Tasić,  iz agencije „Agrolider“ koja je jedan od organizatora ovog skupa.

I ovogodišnje savetovanje za poljoprivredne proizvođače, koje spada u red najposećenijih i najbolje organizovanih u Srbiji, održano je pod pokroviteljstvom grada Leskovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *