Irina Simić učenica OŠ “Svetozar Marković” u fotelji gradonačelnika

Povodom obeležavanja „Dečje nedelje“ Goran Cvetanović,  gradonačelnik Leskovca  priredio je prijem u sali Skupštine grada, za mališane iz Vrtića „1001 radost“ i učenike četvrtog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković“ u Leskovcu.

Na tradicionalnom prijemu, prvi čovek grada objasnio je mališanima da se nalaze u sali u kojoj se donose važne odluke od kojih zavise životi ne samo odraslih, već i njih samih.

Mališani su bili u prilici da postavljaju pitanja Cvetanoviću, na koja je on odgovarao. Od njih je, ovom prilikom, dobio i prigodne poklone, a jedan od njih bila je i pesma koju je pročitala Danica Mitrović.

Oni su potom obišli Svečanu salu, kao i Kabinet gradonačelnika i dobili prigodne poklone. U fotelju prvog čoveka grada sela je učenica  četvrtog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković“, Irina Simić.

O tome kako funkcioniše Skupština grada, odnosno šta se sve dešava u Svečanoj sali mališanima su objasnili Vladimir Branković, gradski većnik i Milan Popović, šef Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *