Izmena saobraćaja tokom održavanja manifestacije “Karneval Leskovac”

Iz Turističke organizacije grada Leskovca obaveštavaju građane da će, zbog održavanja manifestacije “Karneval Leskovac”, a na osnovu Rešenja o izmeni režima saobraćaja, od srede, 3. do subote 6. jula biti privremeno zatvoren deo ulice Bulevar oslobođenja.

U saopštenju se navodi da će od srede 3. jula u 8 časova do 6. jula u 14 sati, deo od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicama Koste Stamenkovića i Vojvode Mišića (kod RK „Beograd”) svakog dana u potpunosti biti zatvoren za saobraćaj.

Takođe, deo od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Vojvode Mišića i Koste Stamenkovića (kod RK „Beograd”) do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na Veternici) biće zatvoren za saobraćaj 5. jula od 18 do 24 časa, kao i 6. jula u vremenu od 15 do 24 sata, kada će se i autobuska stajališta „Jugoplastika” i „Robna kuća” privremeno stavljati van upotrebe.

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, po regulisanim alternativnim pravcima i izboru samih učesnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *