Izmena saobraćaja u tenelima Predejane i Manajle zbog pregleda tunelske opreme

Iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije” obaveštavaju da će se na auto-put E-75, petlja Grdelica-petlja Predejane, izvoditi radovi na pregledu sistema tunelske opreme u tunelu “Predejane”, sledećom dinamikom:

– od 1. septembra u 7 časova do 7. septembra do 9 sati, za saobraćaj će biti zatvorene preticajne trake u obe cevi tunela Predejane, dok će se saobraćaj odvijati voznim saobraćajnim trakama.

– od 7. septembra od 7 časova pa do 10. septembra do ponoći, u obe cevi tunela Predejane za saobraćaj će biti zatvorene vozne trake, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim saobraćajnim trakama.

Pregled sistema tunelske opreme vršiće se i u tunelu Manajle, na auto-putu E-75, petlja Predejane – petlja Vladičin Han, sledećom dinamikom:

– od 1. septembra od 12 sati do 6. septembra do 9 časova, za saobraćaj će biti zatvorene vozne saobraćajne trake u obe cevi tunela Manajle, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim trakam.

– od 6. septembra od 12 časova do 10. septembra do 24 časa, u obe cevi tunela Manajle zatvaraju se preticajne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati voznim trakama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *