JKP “Vodovod” nabavilo tri vozila

Vozni park leskovačkog Javno komunalnog preduzeća “Vodovod” bogatiji je za tri teretna automobila. U pitanju su polovna vozila marke “Citroen C 3 picaso”, za koje je izdvojena suma od dva miliona 148 hiljada dinara. Do kraja tekuće godine u planu je nabavka još dva automobila sličnih karakteristika, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije održanoj ovim povodom.

Na konferenciji je rečeno da je osnovni cilj nabavke ovih vozila tehničko jačanje Službe izgradnje, distribucije i održavanja mreže, zatim Službe servisiranja vodomera u mreži, kao i Službe kanalizacije. Unapređenje postojećeg voznog parka će, između ostalog,  doprineti bržem otklanjanju kvarova, naročiito u razuđenim, brdsko-planinskim područjima našeg grada, kazao je Siniša Ristić, direktor JKP “Vodovod”, dodajući da je ova nabavka bila nužna, imajući u vidu da je u popravku postojećih vozila poslednjih godina uloženo preko 900.000 dinara.

Cilj opremanja i osavremenjivanja voznog parka i mehanizacije javno komunalnih preduzeća na području grada Leskovca je kvalitetnije pružanje komunalnih usluga našim sugrađanima, istakla je Ana Janković Stojanović, zamenica gradonačelnika Leskovca, podsetivši da je u vozni park i mehanizaciju leskovačkog “Vodovoda”, “Komunalca” i JKP “Grdelica” tokom proteklih godina uloženo 206, 5 miliona dinara.

Ovom prilikom je rečeno da je vozni park nedavno obnovilo i Javno komunalno preduzeće Grdelica, nabavkom utovarivača vrednosti 3, 6 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *