Još jedan poseban program edukacije u školi “Malac genijalac”

Škola mentalne aritmetike “Malac genijalac” predstavila je novim polaznicima u Centru za stručno usavršavanje još jedan poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga.

 

Cilj ovog programa je primena inovativne i moderne nastave koja će omogućiti unutrašnji razvoj celokupne ličnosti dece i mladih, odnosno koja će svakog učenika dovesti do uspeha i učiniti da dete uskladu sa svojim potencijalima postane “pobednik u učenju ”.  Upravo odatle potiče i naziv čitavog programa „ Pobedničko učenje “.

Ovaj program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga koji se pohađa u Školi mentalne aritmetike “Malac genijalac”, predstavio je sinoć u Centru za stručno usavršavanje u Leskovcu njegov osnivač, Branislav Maričić, licencirani predavač, instruktor Buzan centra iz Velike Britanije i direktor izdavačke kuće Finesa.

“Pobedničko učenje se sastoji iz dva dela: Efikasnog i ubrzanog učenja i Brzog čitanja i savršenog pamćenja. Osnovu ovog novog obrazovnog programa čine takozvane “mape uma” koje predstavlaju kreativnu organizaciju misli uz pomoć čega deca i mladi mogu bolje da koriste neograničenu moć mozga. Koristeći slova,brojke, boje linije i crteže deca i mladi sa lakoćom postižu izuzetne rezultate u učenju i pamćenju – kaže profesor Maričić.

O programu “Pobedničko učenje”  govorio je Vladimir Novicki, osnivač centra Malac genijalac.

UPIS U TOKU 

Efikasno i ubrzano učenje je predviđeno za decu od 10 godina starosti, odnosno za učenike 4. i 5. razreda osnovne škole, ali i učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce i studente.

Svaki od modula obrazovnog programa Pobedničko učenje realizuje se tokom jedne nastavne godine, svakog vikenda u trajanju od dva do tri nastavna časa, ukupno 80 časova. Moguća je i skraćena verzija programa u trajanju od šest meseci, sa ukupno 48 nastavnih časova. Polaznici imaju dragocenu mogućnost da usvojene tehnike primenjuju na aktuelnom školskom gradivu, koje trenutno uče i sa kojim imaju poteškoće u savladavanju.

Na kraju svakog meseca polaznici, odnosno njegovi roditelji, dobijaju mesečni izveštaj o radu i napredovanju sa preporukama i smernicama za dalji rad.

Nakon završenog svakog od dva modula obrazovnog programa Pobedničko učenje svaki polaznik dobija sertifikat o uspešno završenom obrazovnom programu, završni izveštaj o radu i napredovanju i plan rada za tromesečni samostalni rad usavršavanja u kojem ima pravo na neograničen broj besplatnih konsultacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *