Jug Bogdanova ulica dobila novo ruho

Jug Bogdanova, jedna od prometnijih ulica u našem gradu, dobila je novo ruho. Danas su i zvanično završeni radovi na asfaltiranju ove saobraćajnice, dužine 282 metra, a u ove svrhe iz gradske kase opredeljeno je 9 miliona dinara.  

Rekonstrukcija Jug Bogdanove ulice urađena je po najvišim standardima, a radovi su završeni u predviđenom roku.

Pored tamponskog sloja od šljunka i tucanika, na kolovozu su ugrađena dva sloja asfalta, urađeni su ivičnjaci, a trotoarske površine su popločane behaton pločama- objasnio je Novica Nikolić, direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ u Leskovcu.

Rekonstrukcija ove saobraćajnice naročito je značajna i zbog toga  što se u njoj nalazi sedište vatrogasne službe, istakao je gradonačelnik Cvetanović, dodajući da je putna infrastruktura jedan od prioriteta lokalne samouprave. Pored velikih investicija poput Bulevara Nikole Pašića, važnost se pridaje i manjim saobraćajnicama, ponovio je gradonačelnik , podsetivši da je u ovom delu grada nedavno rekonstruisana i Ulica Miloša Obilića, za šta je izdvojeno 5,3 miliona dinara.  

Izvođači radova na asfaltiranju Jug Bogdanove su preduzeće ABM putogradnja „Mramor“ iz Niša i Preduzetnička radnja Aleksandar Stojanović. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*