JURA DONIRALA KOLORDOPLER DOMU ZDRAVLJA

kolordopler2

LESKOVAC – Kompanija Jura donirala je službi za radiološku dijagnostiku leskovačkog Doma zdravlja kolordopler aparat vredan tri miliona šesto hiljada dinara.

Savremena medicina danas se ne može zamisliti bez dobre dijagnostike, a to se može samo uz pomoć ultrazvučnih aparata najnovije generacije i uz adekvatno obrazovan kadar, rekla je načelnica službe za radiološku dijagnostiku, dr Magdalena Matić.

“Aktivnosti kompanije Jura na polju društvene odgovornosti usmerene su pre svega na zdravstvo” – kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović i dodao da će zahvaljujući ovoj vrednoj donaciji leskovački Dom zdravlja povećati nivo kvaliteta zdravstvenih usluga koje pruža svojim pacijentima.

Generalni direktor Jure za jug Srbije Čou Nam Jin, objasnio je da su na molbu gradonačelnika Gorana Cvetanovića uručili ovu donaciju Domu zdravlja i izrazio nadu da će ultrazvučni aparat najnovije generacije koristiti građanima Leskovca.

Lokalna samouprava u 2015. godini adaptirala je i rekonstruisala veliki broj zdravstvenih ambulanti u svim krajevima grada.

U tu svrhu, kako je istakao gradonačelnik Cvetanović, uloženo je 19 miliona 200 hiljada dinara, a u ovoj godini, biće nastavljeno sa sličnim ulaganjima.