Kako će raditi Dom zdravlja i njegovi ogranci tokom praznika?

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, u periodu od 22. do 25. aprila, kao i od prvog do trećeg maja, pojedine službe Doma zdravlja u Leskovcu radiće po izmenjenom rasporedu.

Zdravstvena stanica broj 4 Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih i Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu radiće svakog dana u vremenu od 7 do 20 sati, a stanice u Brestovcu i Manojlovcu takođe svakog dana od  7 do 14 časova.

Zdravstvene stanice u Pečenjevcu i Guberevcu će 22. 23. i 25. aprila, kao i drugog i trećeg maja, biti otvorene za pacijente u vremenu od 7 do 14 sati.

Svakog dana 24 časa radiće Služba hitne medicinske pomoći ove zdravstvene ustanove, kao i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece u prostorijama Dečjeg dispanzera.

U slučaju pojave covid simptoma kod dece, preglede će u Covid ambulanti u Službi za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece obaviti dežurni pedijatar.

Vakcinalni punkt neće raditi za vreme državnih praznika, dok će Kovid ambulanta u Zdravstvenoj stanici broj tri raditi svakog dana  samo za febrilna stanja u periodu od 7 do 14 sati.

Ogranci Doma zdravlja u Grdelici i Vučju radiće po sledećem rasporedu: Odeljenja za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva sa pružanjem hitne medicinske pomoćiu ovim ograncima radiće svakog dana dvadeset četiri časa.

Za vreme uskršnjih praznika, u petak, subotu i ponedeljak, kao i drugog i trećeg maja, u periodu od 07 do 14 sati, radiće Odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece u Vučju i Grdelici, zdravstvene stanice u Predejanu i Velikoj Grabovnici, kao i Odsek za kućno lečenje i negu ogranka u Vučju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*