Kakve su propozicije ukoliko želite da učestvujete na besplatnoj novogodišnjoj lutriji koju grad Leskovac organizuje prvi put

U ovoj organizaciji podsećaju da će U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu zabavljati  Željko Vasić i bleh orkestar Isidora Zećerovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22 časa I 30 minuta  i traje do 02 sata iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka, a zahvaljujući industriji mesa “MK” iz Leskovca građanima će biti podeljeno oko 2000 pljeskavica.

U saopštenju za javnost Turističke organizacije Leskovac podećaju i da će prvi put biti organizovana besplatna novogodišnja lutrija. Svaki učesnik ove lutrije počev od petka 20. Decembra, preuzima potpuno besplatno kupon u Turističko-informativnom centru u dvorištu Šop Đokićeve kuće. Popunjeni nagradni kupon ubacivaće se 31. decembra od 21 čas u već zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena ispred glavne bine. Učesnik ima pravo da popuni samo jedan kupon o čemu će se voditi evidencija.

Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila pet hiljada novogodišnjih kupona sa serijskim brojem od 0001-5000.

Izvlačenje srećnih dobitnika je u toku novogodišnjeg koncerta, uz napomenu da dobitnici vrednih nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju neprisustvovanja radi dokaza smatraće se da je kupon nevažeći, te će dobitnik biti prvi sledeći izvučeni kupon.

Preuzimanje nagradnih kupona je svakog dana od 8 do 20 časova zaključno sa 30.decembrom

Uoči dočeka Nove godine, 31. decembra, preuzimanje kupona vršiće se za vreme održavanja novogodišnjeg programa na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra, navodi se u saopštenju za javnost Turističke organizacije Leskovac.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *