Karavan „Majke i snajke“ u Leskovcu

Od petka 24. juna „Majke & snajke karavan“ obilazi Srbiju, a prvog vikenda sa Rašom i ekipom Kurir televizije druže se građani Niša, Leskovca i Vranja. Građane očekuje nesvakidašnja zabava koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije Rašom Vlačićem, uz degustaciju njegovih specijaliteta i različite poklone.

Karavan kreće s juga, u jednom gradu se zadržava jedan dan, a druženje s građanima planirano je od 17 do 19 časova.  U subotu 25. juna, karavan će biti u Leskovcu na plato ispred Leskovačkog kulturnog centra.

„Majke & snajke karavan“ nastao je iz popularnog kulinarskog takmičenja „Majke & snajke“, koje vode Seka Aleksić i Raša Vlačić, a koje se emituje na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova.

– “Majke i snajke” su mnogo više od emisije o kulinarstvu. To je priča o ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije priče se prepričavaju, a recepti prepisuju. Emisija ima svoja pravila koja se odnose na broj učesnika, a naša želja je da svima omogućimo da dožive čari ovog uzbudljivog šoua. Svi koji to budu želeli, dobiće priliku da stanu pred kamere, a sve ostale pozivamo da uživaju u nesvakidašnjoj zabavi i poklonima – kažu organizatori Karavana iz tima Kurir televizije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *