KOALICIJA SNS, SPS I JS U MEDVEĐI PREDALA IZBORNU LISTU

Koalicija Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije iz Medveđe, predala je danas biračkom odboru ove opštine listu kandidata za predstojeće lokalne izbore u ovoj opštini, koji će biti održani 8. septrembra. Ova koalicija na glasačkim listićima biće pod rednim  brojem jedan .

“U protekle četiri godine pokazali smo ozbiljnost u rukovođenju opštinom, razumevanje za sve građane bez obzira na versku i političku opredeljenost, a od Medveđe smo uspeli da napravimo modernu opštinu, sa kvalitetnom putnom infrastrukturom, bogatim kulturnim životom  i zavidnim nivoom brige za sve građane, uključujući i one u najudaljenijim selima – rekao je aktueleni predesednik opštine Medveđa,  i predsednik Opštinskog odbora SNS ove opštine Nebojša Arsić.

“Za Republiku Srbiju, Medveđa  je jedna od bitnijih opština s obzirom na činjenicu da se nalazi na samoj administrativnoj liniji sa Kosovom – rekao je ovom prilikom Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji nije isključio mogućnost da tokom predizborne kampanje Medveđu poseti i predsednik Srbije i prvi čovek SNS-a , Aleksandar Vučić .

Zvanična predizborna kampanja za lokalne izbore u Medveđi koji će biti održani 8. septembra, kada će se birati 25 odbornika loklanog parlamenta, počinje u ponedeljak 5. avgusta.  Izborna lista ove koalicije nastupa pod zajedničkim nazivom „Aleksandar Vučić – zato što volimo Medveđu“.