Kupovina u “Rodi”, donela Leskovčaninu milion dinara (VIDEO)

Primer jednog Leskovčanina, dokaz je da se kupovina u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama itekako isplati. U okviru novogodišnje nagradne igre, pod nazivom „Sve što poželite“, koja je zvanično završena 14. januara, podeljeno je više od 600 vrednih poklona, a glavna nagrada od milion dinara za godišnju kupovinu pripala je Zoranu Cvetkoviću iz Leskovca.

Za Zorana Cvetkovića i njegovu sedamnaestogodišnju ćerku Milenu, kupovina u leskovačkoj Rodi bila je ostvarenje novogodišnje želje. Nakon jedne od prazničnih kupovina, poslali su kod sa računa i time postali  milioneri. Ovogodišnji praznici, zaista su doneli puno sreće porodici Cvetković, imajući u vidu da je pored rešenja na neodređeno vreme u kompaniji „Mladost“, Zoran u istom danu dobio i glavnu nagradu od milion dinara, koja mu je uručena danas.

Nagradna igra „Sve što poželite“, koja je realizovana u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, unela je radost u mnoge domove širom zemlje. Šansu da učestvuju imali su svi potrošači, koji su kupili barem jedan artikal sa oznakom „Vredno je zajedno“.

Svaka nedelja, tokom trajanja nagradne igre, bila je posvećena jednoj novogododišnjoj želji, pa je tako u prvoj nedelji, u duhu dobrog zdravlja izvučeno 100 dobitnika, koji su osvojili bicikl. Ukupno 500 vaučera, u vrednosti od 5.000 dinara, otišlo je u ruke srećnih dobitnika u drugoj nedelji, dok je treća bila rezervisana za ljubitelje putovanja, s obzirom na to da je podeljeno 10 vaučera za putovanje u vrednosti od 150.000 dinara.

Četvrta nedelja, nosila je pečat zabave, pa je zato 10 vernih kupaca osvojilo Play station 5, dok je u poslednjoj nedelji, dodeljena glavna nagrada od milion dinara, koja je u ovim danima usrećila porodicu Cvetković u Leskovcu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *