Leskovački naprednjaci kreću u kampanju na Svetog Trifuna

SNS

Leskovac – ” Izbor za člana predsedništva Srpske napredne stranke na trećoj stranačkoj izbornoj Skupštini u Beogradu prošle subote ne smatram samo ličnim već i uspehom celog leskovačkog Gradskog odbora’  istakao je na današnjoj konferenciji za novinare novoizabrani član predsedništva SNS-a Goran Cvetanović.

Cvetanović je naglasio da će predstojeća izborna kampanja na republičkom nivou biti brza kratka i efikasna i da će što se njegove stranke tiče zvanično početi 14. februara na dan Svetog Trufuna.

„Očekujem da ćemo 16. marta dobiti mandat od građana za još odlučniju borbu protiv korupcije i korenite promene u društvu« dodao je predsednik Gradskog odbora naprednjaka. On je istakao da će voditi okružni izborni štab i da će i obavljati dužnost koordinatora za Pčinjski okrug.

 ” Svesni smo činjenice da se u Srbiji teško živi, da je nezaposlenost velika i da su plate male kao i da prethodna predizborna obećanja nisu ispunjena ali nam je to dodatni motiv da uložimo dodatne napore i popravimo situaciju u društvu. To ne znači da ova Vlada nije bila uspešna jer je približila zemlju Evropskoj uniji i popravila sliku Srbije u svetu. U odlazećoj Vladi bilo je puno svađa kao i onih koji su branili interese tajkuna i to je razlog što idemo na vanredne izbore”  rekao je Cvetanović. 

Nova Vlada će se po Cvetanovićevim rečima boriti za bolji život građana Srbije. Po njegovom mišljenju predstojeći republički izbori neće ukočiti reforme u društvu ni usporiti put zemlje ka Evropskoj uniji.