Leskovački studenti otputovali na Zlatibor, u okviru programa “UMrežavanje”

Više desetina uspešnih studenata sa područja Leskovca otputovalo je danas na Zlatibor, gde će u okviru programa Umrežavanje, imati priliku da pohađaju besplatna predavanja i radionice i razmenjuju ideje i iskustva, istaknuto je na konferenciji za medije održanoj u Svečanoj sali Grada.

Ovom prilikom je najavljeno da će naredno, peto umrežavanje, finansirati Grad Leskovac, zahvaljujući čemu će učešće uzeti dvostruko veći broj studenata.

Cilj ovog skupa je pružanje podrške i mogućnosti učesnicima koji studiraju u različitim mestima da razmenom ideja doprinesu razvoju grada. Da će ovo iskustvo za njih biti dragoceno, potvrdila je Anja Stojanović, student treće godine Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Ovo putovanje se četvrti put realizuje na inicijativu Stefana Kitanovića, člana Gradskog veća, koji je prvo Umrežavanje finansirao iz sopstvenih sredstava, a narednih godina nalazio sponzore.

CH: Stefan Kitanović, član Gradskog većaStudente je u ime gradonačelnika pozdravila gradska većnica Jelena Miljković, koja je u svom obraćanju naglasila da se u Leskovcu trud, marljivost i zalaganje uvek vrednuju.

Podsetimo, prvo umrežavanje uspešnih studenata iz Leskovca održano je 2019. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *