Ministarstvo prosvete odborilo 6 miliona dinara za rekonstrukciju dve vlasotinačke osnovne škole

Programom preraspodele investicionih sredstava u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, osnovne škole „Božidar Miljković“ u Gornjem Prisjanu i „Braća Milenković“ u Šišavi dobile su po tri miliona dinara za radove na školskim objektima.

U školi u Gornjem Prisjanu radiće se zamena krovnog pokrivača na objektu kuhinje, a u školi u Šišavi sredstva će biti iskorišćena za zamenu krova i stolarije takođe na objektu školske kuhinje i za zamenu stolarije u prostoriji vrtića u okviru iste zgrade.

“U okviru stalnih napora da našoj deci obezbedimo što bolje uslove za rad, intenzivno kontaktiramo sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kako bismo što više sredstava koja su na raspolaganju školama  „doneli“ u vlasotinačku opštinu. Tako je obezbeđeno i ovih šest miliona dinara – kaže pomoćnik predsednika opštine Vlasotince Nebojša Stojanović.

On dodaje da se intenzivno radi na tome da se obezbede sredstva za dogradnju i rekonstrukciju vrtića „Kolibri“, zbog velikog broja dece koja čekaju na prijem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *