Moto-skup u Grdelici okupio ljubitelje dvotočkaša, uskoro i „Old tajmer skup“

Veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz različitih krajeva okupio se večeras kod bazena u Grdelici, povodom održavanja petog po redu moto-skupa. Skup je održan u okviru manifestacije „Grdeličko leto“, čiji je organizator Dom kulture u ovom mestu. Ovom prilikom je najavljeno da će u Grdelici uskoro po prvi put biti organizovan „Old tajmer skup“.

-Izuzetno mi je drago što je Dom kulture u Grdelici uspeo da organizuje „Moto-skup Grdelica“ posle teške godine obeležene pandemijom kovida 19. Ja ću večeras i premijerno da najavim da će Dom kulture u Grdelici uskoro dobiti još jednu veoma atraktivnu manifestaciju, a ona se zove „Old tajmer skup“. Danas je izloženo nekoliko automobila, kao najava za ono što sledi-kazao je Marko Trivunić, direktor Doma kulture u Grdelici.

-Ova mlada manifestacija raste iz godine u godinu i zahvaljujući organizatorima prerasta u jednu veliku manifestaciju međunarodnih razmera. Čestitam menadžmentu Doma kulture u Grdelici na bogatom programu koji će biti priređen ove godine – rekla je ovom prilikom Jelena Stamenković, pomoćnica gradonačelnika Leskovca, koja se u ime lokalne samouprave obratila posetiocima.

Večeras su posetioci imali priliku da uživaju i u rok koncertu benda Light motive iz Leskovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*