Na Akademiji Južna Srbija ostala još 793 slobodna mesta

Nakon prvog upisnog roka na Akademiji Južna Srbija ostala su 793 slobodna  mesta, od kojih 72 budžetska. Prijavljivanje za drugi upisni krug  biće organizovano 3. i  4.  septembra  u sedištima odseka,  a svi zainteresovani mogu da se prijave putem pošte ili da elektronski pošalju svoju dokumentaciju.

“Ukoliko nadležno Ministarstvo donese odluku da predavanja u novoj školskoj godini budu organizovana onlajn, Akademija je u mogućnosti da to ispoštuje i sprovede – kaže predsednica Akademije Južna Srbija Dragana Nikolić. 

Prijemni ispiti biće organizovani  u prostorijama samih odseka akademije, uz poštovanje svih propisanih mera prevencije. Jedna od novina ove godine je to što ova akademija počinje i upisni rok za master, koji će biti realizovan krajem septembra.

Akademiju strukovnih studija Južna Srbija, čine pet odseka: Odsek za poslovne studije i Odsek za tehnološko-umetničke studije iz Leskovca, Odsek za poljoprivredno-prehrambene studije iz Prokuplja, Odsek za poslovne studije iz Blaca i Odsek studija za vaspitače iz Bujanovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *