Nacionalna služba za zapošljavanje obustavlja rad sa strankama

U svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje od danas se obustavlja neposredan rad sa strankama, a na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja, saopštavaju iz leskovačke filijale NSZ-a.

Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

U Nacionalnoj službi za zapošljavanje mole sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje, odnosno produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“.

Takođe mole se svi klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo.

Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici www.nsz.gov.rs i na ulaznim vratima svake filijale.

O svim promenama režima rada sa strankama, javnost će blagovremeno biti informisana,  navodi se u saopštenju za javnost leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *