Nagrada Rukometnog saveza Srbije za podršku srpskom rukometu

Rukometni savez Srbije sinoć je u Staroj Pazovi priredio svečanost „Godine za medalju“, na kojoj su dodeljena priznanja najboljim pojedincima u 2022. godini, navodi se u saopštenju za javnost Kabineta gradonačelnika Leskovca.

Predsednica UO Rukometnog Saveza Srbije Milena Delić uručila je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću priznanje zbog podrške koju Grad Leskovac pruža srpskom rukometu.

Svečanosti su sa gradonačelnikom Cvetanovićem prisustvovali i Andrija Atanasković, član Gradskog veća, rukometaš i ovogodišnji najbolji strelac Arkus lige, predsednik RK Dubočica 54 Srboljub Nešić i trener mlađe kategorije RK Dubočica 54 Saša Pejčić.

Na svečanosti, nagrada je uručena i Đorđu Teodoroviću, novom treneru RK Dubočica 54, koji je proglašen najboljim trenerom u 2022. godini, kao i Leskovčaninu Urošu Simiću, reprezentativcu, koji je na Evropskom prvenstvu u rukometu osvojio bronzanu medalju, a čija je juniorska selekcija proglašena najuspešnijom ekipom u 2022. godini.

Podsećamo da je u Sportsko-rekreativnom centru Dubočica aprila meseca održan finalni turnir Kupa Srbije „Prof. dr Branislav Pokrajac“. Ovo je bio prvi put tokom sedamdeset godima duge rukometne tradicije da je grad Leskovac domaćin prestižnog državnog takmičenja. Rukometni savez Srbije tada je pohvalio organizaciju i posvećenost Grada Leskovca i gradonačelnika Cvetanovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *