Nakon ulice Miloša Obilića počela rekonstrukcija i Jug Bogdanove

Nakon što je pre petnaestak dana započeta rekonstrukcija ulice Miloša Obilića, danas su krenuli radovi i u susednoj Jug Bogdanovoj. Ukupna vrednost ovih poslova je 14,3 miliona dinara.

Uz napomenu da je održavanje puteva veliki izazov za grad, pre svega zbog  razuđenosti teritorije, gradonačenik Goran Cvetanović naveo je da lokalna samouprava ipak ulaže ogroman trud kako bi asfalt stigao do svakog naseljenog mesta.

Kao primer za to naveo je i podatak da je od 2013. godine u saobraćajnu mrežu na području Leskovca uloženo preko milijardu i 800 miliona dinara.

Dužina ulice Miloša Obilića je 190 metara, a Jug Bogdanove 280 – u Javnom preduzeću „Urbanizam i izgradnja“ očekuju da će rokovi za završetak radova biti ispoštovani. Odnosno očekivanja su da krajem ove sedmice usledi asfaltiranje kolovoza u ulici Miloša Obilića, a rok za završetak rekonstrukije Jug Bogdanove ulice je 45 kalendarskih dana.

Izvođač radova na rekonstrukciji ulice Miloš Obilića je Kargoles Leskovac, dok je za radove u u Jug Bogdanovoj ulici angažovana niška firma ABM putogradnja Mramor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*