Nova usluga kompanije “Ikea” dostupna Leskovčanima

Kompanija “Ikea” razvila je novu uslugu “Ikea karavan”, zahvaljujući kojoj je kupcima iz Leskovca i okoline omogućen novi, jeftiniji vid isporuke željenog proizvoda za uređenje doma. Najveća prednost ove usluge u odnosu uobičajenu online kupovinu  je značajna ušteda na troškovima isporuke, koji sada iznose 299 dinara za celokupnu narudžbinu,  nezavisno od težine i dimenzija.

Brendirani “Ikea” kamion danas je na parkingu ispred Kapitol parka izazvao veliko interesovanje sugrađana, a na istoj  lokaciji će biti i 19. juna i 3. jula, u periodu od 12 do 16 časova, sa narudžbinama stanovnika Leskovca i okoline.

Kupovinu je moguće obaviti već sada, putem web sajta www.ikea.rs, ali ne i preko mobilne aplikacije. Ovu za sada privremenu uslugu kompanija Ikea već izvesno vreme nudi kupcima u Novom Sadu i Nišu, a zbog velikog interesovanja kupaca, osim Leskovčanima, sada je dostupna i stanovnicima Čačka.

Oštećeni ili pogrešno isporučeni proizvodi biće vraćeni u robnu kuću Ikea i bez dodatnih troškova naknadno isporučeni. Sve što je potrebno je da kupac o tome obavesti kontakt centar ove kompanije.

Robna kuća “Ikea” nalazi se na auto-putu Beograd-Niš, na adredi Astrid Lindgren 11. Međutim, sve popularnija je “Ikea” online prodavnica, zahvaljujući kojoj su proizvodi ovog nadaleko čuvenog brenda, bili dostupni velikom broju kupaca na teritoriji Republike Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *