Obeležavanje pola veka Kulturnog centra u Vlasotincu

Nizom muzičkih, pozorišnih i filmskih predstava, Kulturni centar u Vlasotincu obeležiće u naredne dve nedelje pola veka postojanja i rada.


Program počinje u utorak 13. decembra u 18.00 č koncertom Ansambla „Branko“ u sali Kulturnog centra, gde će se i odvijati celokupan program obeležavanja jubileja.


U petak 16. decembra i sredu 21. decembra, od 11.00 č, Kulturni centar pokloniće mališanima dve predstave – najpre „Mačak u čizmama“, a zatim „Miki maus i novogodišnji haos“.


U ponedeljak 26. decembra premijerno će biti prikazan dokumentarni film posvećen jubileju „50 godina Kulturnog centra“, autora Nebojše Ilića Ilketa, a program svečanosti završava se u sredu 28. decembra novogodišnjim koncertom učenika Muzičke škole „Stanislav Binički“ odeljenja u Vlasotincu.


“Pola veka jedne ustanove kulture je izuzetno značajan jubilej i mi smo se potrudili da ga obeležimo na pravi način. Poklanjamo našim građanima niz priredbi kako bismo još jednom istakli značaj kulture u životu svakog čoveka – kaže v.d.direktora Kulturnog centra Maja Marković.


Kulturni centar formiran je 1972. godine. U njegovom sastavu nalaze se Zavičajni muzej i Informativni bilten Vlasina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *