Obeležen Dan opštine Vlasotince

U bioskopskoj sali Kulturnog centra prigodnim programom obeležen je Dan oslobođenja Vlasotinca i okoline u Drugom svetskom ratu. Ovom prilikom su zaslužnim pojedincima, preduzećima i ustanovama uručena oktobarska priznanja.

Diplome 10. oktobar dodeljene su Goranu Puzoviću, direktoru JVP „Srbijavode“, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvu za zaštitu životne sredine, a oktobarsko priznanje u obliku pohvale dobili su Kancelarija UN za projektne usluge UNOPS, Neformalna grupa građana „Vlasinska vila“, tim „Vlasotince koje volim“, udruženje građana Centar za edukaciju „Osmeh“, zaposleni u PJ „Dečja radost“, Marinko Đorđević, ekonomista iz Vlasotinca, kao i Vesna Novković, negovateljica iz Donje Lopušnje.

Predsednik Bratislav Petrović u svom obraćanju čestitao je Vlasotinčanima današnji praznik, istakavši da će lokalna samouprava nastaviti da kontinuiranim ulaganjima stvara bolje uslove za život u varoši na Vlasini, a da će fokus pre svega biti na trajnijem rešavanju pitanja vodosnabdevanja i komunalne higijene.

Ovom prilikom prikazan je i desetominutni film „Između dva oktobra“ o rezultatima postignutim u prethodnih godinu dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*