Obnovljeno odmaralište „Pionir“ od sutra otvoreno za prve posetioce

Nekadašnji kompleks Dečjeg odmarališta „Pionir“ u selu Velika Kopašnica, u okviru kojeg se nalaze bazeni na otvorenom, danas je svečano otvoren, dok će gostima biti na raspolaganju od sutra 2. jula.

Nakon Hotela „Beograd“, čuvene „šajkače“ i Motela „Atina“, gde se sada nalaze Akva park i tržni centar, zahvaljujući porodici Stefanović grupi obnovljenih simbola grada na Veternici pridružilo se i nekadašnje odmaralište „Pionir“. Vlasnik kompleksa je u ovu investiciju uložio oko tri miliona evra, zahvaljujući čemu je posao dobilo više od dvadeset osoba.

U okviru kompleksa nalaze se tri bazena, restoran i sala za proslave, dok je rekonstrukcija nekadašnjih spavaonica u završnoj fazi. Kako je rečeno ovom prilikom, desetak apartmana je već sada spremno, ostatak je u pripremi.

U planu je i uređenje sportskih terena i izgradnja još jednog fudbalskog. Takođe, namera investitora je da opremi učionicu, čime će kompleksu biti vraćena primarna namena – izvođenje rekreativne nastave.

Sutra u 10 časova počinju sa radom tri bazena, za plivače, za neplivače i za decu.

Cena ulaza na bazen biće 400 dinara.

One thought on “Obnovljeno odmaralište „Pionir“ od sutra otvoreno za prve posetioce

  1. Takoj treba, neka se razvija turizan za nas deo Srbije za domace a i strane turiste. Pitanje je dali u tom selu u blizini posoji neka prenocista za vreme letnje sezone. Bazeni mi deluju jako savremeni kao na zapadu sto su sredjeni. Verujem da ce ovog leta dosta naseg naroda koji zive u inostranstu posetiti po privi put Veliku Kopasnicu. Ako gospod Bog Isus Hrist da, dolazimo i mi da vidimo te bazane na otvoreno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *