Opština Vlasotince raspisala konkurs za novčane nagrade učenika, studenata i mladih talenata

Opština Vlasotince raspisala je Konkurs za dodelu jendokratnih novčanih nagrada najboljim učenicima, studentima i mladim talentima za 2020.godinu. Za učenike osnovnih škola predviđena je nagrada od 10.000 dinara, za srednjoškolce 20.000, za studente visokoškolskih ustanova akreditovanih kod resornog mnistarstva novčana nagrada iznosiće 30.000 dinara, dok će ona za mlade talente biti 20.000.

Kandidati, uz konkursnu dokumentaciju, treba da podnesu prijavu na obrascu koji se može preuzeti sa sajta opštine Vlasotince https://vlasotince.rs/konkurs-za-dodelu-jednokratnih-novcanih-nagrada/ ili u Uslužnom centru, na šalteru broj 1.

Pravo na jednokratnu novčanu nagradu može se ostvariti samo jednom u toku kalendarske godine i samo po jednom od osnova.

Rok za prijavljivanje i podnošenje dokumentacije je 15 dana od dana objavljivanja na sajtu opštine, odnosno do 09.06.2020.godine.Tekst konkursa nalazi se na oglasnoj tabli i sajtu opštine Vlasotince, gde će se, po okončanju postupka, naći i rezultati konkursa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*