Orden Svetog Romana Đuniškog opštini i zaslužnim pojedincima

Ordenje vlasotince
Na treći dan praznika Svete Trojice,  njegovo preosveštenstvo episkop niški Arsenije, služio je liturgiju u crkvi Silaska Svetog Duha na apostole u Vlasotincu. 
„U crkvi Hristovoj ništa se ne dešava bez dejstva blagodatnog Duha Svetoga, počev od liturgije do svih svetih tajni – rekao je, između ostalog, vladika Arsenije u obraćanju vernicima.
On je ovom prilikom dodelio ordenje i gramate institucijama i pojedincima za “pokazanu ljubav, kao i nesebični rad i trud prilikom obnove hrama”. 
Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.
Visoko odlikovanje Eparhije niške, orden Svetog Romana Đuniškog drugog stepena, dodeljen je opštini Vlasotince, u čije ime ga je primio predsednik Zoran Todorović.
Orden Svetog Romana Đuniškog drugog stepena dodeljen je i pojedincima: Jovanu Stojanoviću (posthumno) i Draganu Stankovicu iz Vlasotinca. 
Gramate su dodeljene Goranu Vasiljkoviću, Zoranu Vasiljkoviću i Sretenu Pešiću iz Vlasotinca, zatim Draganu Nikoliću iz sela Kukavica i Slobodanu Jovanoviću iz Niša, kao i Draganu Stojanoviću, vlasniku mlekare „Gložane“ i Andrei Nutrikatu vlasniku firme „Fiorentino.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*