Organizacija „Pokreni život“ pokrenula akciju prikupljanja pomoći za braću Stojanović

Nakon emisije Televizije Leskovac o dečacima Predragu i Lazaru Stojanoviću iz Ravnog Dela koji pohađaju Osnovnu školu “Karađorđe Petrović” u Kruševici i beleže zapažene rezultate u svom školovanju, iako žive u jako lošim uslovima, ekipa Humanitarne organizacije “Pokreni život” posetila je ovu porodicu i uručila im pomoć.

Ujedno ova organizacije pokrenula je akciju za prikupljanje dodatne pomoći za dvojicu dečaka koji žive sa majkom Natalijom i sestrom Ivanom, dok im je otac na sezonskom radu u Beogradu.

Nepristupačan put kojeg često kiša odnosi im dodatno otežava odlazak u školu. Oronula kuća koju drže „stubovi“ napravljeni od stabala je ognjište i kutak porodice Stojanović. 

https://www.youtube.com/watch?v=1emO5sKvY9Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3GTx8_uDNCn9v-BOjrWbEhOIpjxv-E5kfBBaVxWAmoELrcKMoI2Ni_OY8

“Porodicu Stojanović čine majka Natalija sa svojim sinovima Predragom, Lazarom i ćerkom Ivanom. Braća Stojanović pohađaju osnovnu školu „Karađorđev Petrović“ u Kruševici. Peđa i Lazar su među najboljima u školi i imaju veliku želju da nastave dalje sa školovanjem gde će Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ da ih podrži maksimalno i pomogne im u skladu sa mogućnostima – navode u ovoj organizaciji, uz apeil svim ljudima dobre volje, koji su u mogućnosti da podrže porodicu Stojanović i omoguće im bolje uslove za život.

Novac možete uplatiti na sledeći način:⬇️
Primalac: H.O. Pokreni Život
Svrha: Za porodicu Stojanović
Dinarski: 165-7010855807-48
IBAN(EUR): RS351657010855831-73
PayPal.me/pokrenizivot  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

POGLEDAJ KOMENTARE