Ostavite svoju želju na jelci ispred Leskovačkog kulturnog centra

Leskovački kulturni centar poziva najmlađe sugrađane da napišu pisma Deda Mrazu i ubace ih u novogodišnju kutiju koja je postavljena ispred ove ustanove, a koja  će posle praznika biti objavljena na LED ekranu.

Ispred kulturnog centra postavljena je i takozvana jelka želja. Sugrađani mogu da zapišu svoje želje na papir, ubace ga u ukrasne kugle i okače ih na ovu jelku.

Nakon otvaranja izložbe fotografija „Prvih deset godina vokalnog sastava Libero“, to je učinio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Dragi sugrađani, u Novoj godini, kada smo iza nas ostavili tešku 2020. godinu, pre svega vam želim dobro zdravlje. Sada smo više nego ikad shvatili istinitost izreke da je zdravlje najveće bogatstvo. Neka se u srca svih nas useli razumevanje, poštovanje, strpljenje i razum. Budimo svi kao jedna velika porodica, budimo bolji jedni prema drugima, mudriji, pažljiviji i istrajniji. Srećni novogodišnji i božićni praznici!“

Iz ove ustanove kulture pozivaju sugrađane da sa svojim najmilijima učestvuju u prazničnim aktivnostima koje su priredili za njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*