Otvaranje Tržnog centra „Sajam“ zakazano za 14. oktobar

Posle dve godine rada na rekonstrukciji i adaptaciji nekadašnje „šajkače“, Sajam šoping centar biće otvoren 14. oktobra, najavljeno je prilikom današnjeg obilaska ovog prostora gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i predstavnika investitora – kompanije „Sajam“.  

Novi šoping centar prostiraće se na površini od oko 5,500 kvadratnih metara, i u njemu će biti zaposleno između 50 i 70 radnika.

Kako je ranije najavljeno sam prostor sadržaće tri nivoa, od kojih će poslednji biti namenjen mlađim sugrađanim, ali i ljubiteljima kuglanja, s obzirom na to da je na poslednjem spratu planirano i otvaranje kuglane. Svoju ponudu predstaviće 20 brendova,među kojima su Aksa, Piazza Italija, parfimerije, market.

Nakon svečanog otvaranja počeće i poslednja faza uređenja ove površine koja podrazumeva izgradnju  poslovno-stambenog kompleksa sa 170 stanova na oko 20 000 kvadranih metara i podzemne garaže. Završetak ovih radova očekuje se za oko godinu i po dana.

Gradonačelnik Leskovca je ovom prilikom podsetio da je prethodnih godina na Dan grada, 11. oktobra, bila praksa da se  otvaraju značajni poslovni i privredni objekti – poput kompanije Terasteel, Lidla, objekta Metla komerc.

Ove godine, biće napravljen izuzetak zbog, s obzirom na to da se veliki šoping centri prema trgovačkim zakonima i nepisanim pravilima otvaraju u četvrtak.

Podsetimo u okviru radova na rekonstrukciji ovog prostora do sada su izgrađeni i hotel i kafe restoran.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*