Ovogodišnji Vinski bal bez koncerata, uz organizaciju poznatih takmičenja

Ovogodišnji 35. Vinski bal održaće se 27. i 28. avgusta, u nešto manjem obimu nego ranijih godina i bez koncerata, kažu u Turističkoj organizaciji opštine Vlasotince. Sredstva predviđena za organizaciju muzičkih nastupa preusmerena su za izradu projektno-tehničke dokumentacije za poboljšanje vodosnabdevanja.

U okviru ovogodišnjeg programa Vinskog bala biće raspisani konkursi za najbolja vina, za najbolju karikaturu i pesmu na temu vina i grožđa i održaće se izložba domaćih vina u dvorištu Kulturnog centra. Pored toga, plivaće se za vinsko burence, a biće organizovan i tradicionalni vlasinski kotlić na levoj obali reke.

U Turističkoj organizacije Opštine Vlasotince najavljuju i promenu termina održavanja Vinskog bala od sledećeg leta. Namera je da se ova manifestacija umesto krajem, održi početkom avgusta.

Pored toga, za sledeću godinu organizatori Vinskog bala i Leta u Vlasotincu, Turistička organizacija i Kulturni centar, najavljuju i određene novina u konceptu ovih događaja na čemu će se, kako kažu, raditi već od septembra ove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*