Počela druga faza na izgradnji zeleno-robne pijace u Leskovcu

U toku su  radovi  na drugoj fazi izgradnje kombinovano zeleno-robne pijace u Leskovcu. Radi se o objektu koji  se sastoji od 12 lokala , površine 340 metara kvadratnih , čija vrednost  je  38,9 miliona dinara. Radove je danas obišao predsednik Goran Cvetanović sa saradncima.

Investitor  ovih radova je Grad Leskovac, a kako se očekuje,  biće  završeni aprila ili maja naredne godine. Inače, izvođač radova  je firma “Spektar invest” iz Paraćina.

Ovim novim projektom  svim zakupcima stvoriće se  lepši i funkcionalniji prostor, rekao je ovom prilikom predsednik Goran Cvetanović. On je, takođe, podsetio da je, u prethodnom periodu, izgrađen pijačni kompleks,   oko koga je i uređen prostor, za šta su ukupno izdvojena 124 miliona dinara. Projekat kompleksa je i nagrađen, podsetio je Cvetanović.

Inače, Upravni odbor “Pijace” na inicijativu predsednika Cvetanovića,  smanjio je  zakup tezge od 6700 , na 5000 dinara mesečno, do kraja iduće godine.Takođe, kako je rečeno, juče je iz budžeta Grada Leskovca, uplaćeno 15 miliona subvencije Javnom preduzeću “Pijaca”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *