Počeli Dani PU “Vukica Mitrović” u Leskovcu

Piknik, igre na otvorenom, kao i druženje mališana iz vrtića „Cvrčak” sa njihovim roditeljima i predstavnicima ove ustanove, neke su od aktivnosti koje su održane juče na brdu Hisar u Leskovcu, u okviru Dana predškolske ustanove „Vukica Mitrović”, koji se obeležavaju do petka, 31. maja.

„Porodične vrednosti”, naziv je teme koja je bila povod jučerašnjeg druženja. Mališani i njihovi roditelji imali su priliku da slobodno vreme provedu u prirodi i da kroz brojne igre i radionice promovišu porodične vrednosti.

Pitali smo ih šta za njih znači reč porodica i od kakvog značaja su ovakva dešavanja za odrastanje najmlađih.

U ime domaćina, obratila se Marija Antić, vaspitač u vrtiću „Cvrčak”. Ona je naglasila važnost obeležavanja ovakvih događaja za najmlađe.

Inače, u okviru „Dana Predškolske ustanove „Vukica Mitrović”, u četvrtak 30. maja sa početkom od 18 sati za najmlađe će biti priređene tradicionalna manifestacija „Razigrane ulice”, kao i izložba dečijih radova na temu „Tradicija”.

Sledećeg dana, 31. maja u 12 časova u leskovačkom Narodnom pozorištu, biće održana Svečana akademija i predstava „Naše dete-bajka o Leskovcu”, povodom obeležavanja 79 godina rada i postojanja ove predškolske ustanove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *