POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI VODOVODNE MREŽE U ULICI VOJE NIKOLAJEVIĆA

U leskovačkoj ulici Voje Nikolajevića, u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u dužini od 665 metara. Za ovu namenu, iz budžeta grada Leskovca opredeljeno je ukupno 9,9 miliona dinara.

U okviru ove rekonstrukcije, 50 domaćinstava će biti prevezeno na novu vodovodnu mrežu, objasnila je Ljiljana Mihajlović, tehnička direktorka Javnog preduzeća “Urbanizam i izgradnja”, dodavši da će novoizgrađeni vodovod biti povezan sa postojećim mrežama u ulici Solunskih ratnika i Topličkog ustanka.

Na teritoriji grada Leskovca, i dalje su u funkciji zastarele vodovodne cevi i prema rečima gradonačelnika Gorana Cvetanovića, lokalna samouprava punu pažnju posvećuje ovom problemu.

Do sada je za ove namene izdvojeno skoro milijardu dinara, pri čemu je, kako ističe gradonačelnik, izgrađeno i zamenjeno preko 115 hiljada metara vodovodne mreže.

Izvođač radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Voje Nikolajevića  je preduzeće „GDP Invest Produkt“ iz Lebana, a rok za završetak je 60 kalendarskih dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *