Počeo 12. Onalajn regionalni sajam poslova sa više od 600 oglasa

Onlajn Regionalni sajam poslova, 12. po redu, počeo je danas i traje do 20. oktobra. Zaposlene traži preko od 60 poslodavaca putem više od 600 oglasa.


Sajam se održava onlajn na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svima, navodi se u saopštenju Infostuda.

Poslodavci su grupisani u pet tematskih grupa: Usluge, Proizvodnja, IT, Trgovina i grupa Startuj koja je namenjena onima koji traže prvi posao, praksu ili stipendiju.


Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć čat opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija, gde će moći da dobiju sve informacije o kompanijama, kao i o trenutnim i budućim potencijalnim pozicijama koje kompanija nudi.

U okviru sajma biće organizovane tri onlajn panel diskusije ““Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?““, ““Kako do prvog posla u IT-u?““ i ““Najčešće greške na intervju za posao““.


Sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk i Deloglasnik.si iz Slovenije, što ga čini najvećim regionalnim online sajmom zapošljavanja.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*