Počinje konkurs Pošte Srbije “Piši Deda Mrazu”

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije „Piši Deda Mrazu” počinje 1. novembra i trajaće do 5. decembra 2020. godine.

Učešće decu uzrasta do 10 godina iz cele Srbije, može biti samostalno, ili grupno – slanjem grupnih radova preko predškolskih i školskih ustanova. Radove će ocenjivati stručni žiri, a Pošta Srbije će nagraditi po tri najbolja autora u obe konkurencije.

Prigodne plakete najuspešnijim autorima, kao i nagrade – hoverbord, trotinet i roleri dodeljuju se u pojedinačnoj konkurenciji, a tri mini muzičke linije pripašće najuspešnijim vaspitnim i obrazovnim grupama. Radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”, do 5. decembra.

Podatke o autoru – ime, datum rođenja, adresa i kontakt telefon roditelja/staratelja, potrebno je navesti na poleđini rada. Na grupnim radovima, navodi se naziv, adresa i kontakt telefon ustanove, odeljenje ili vaspitna grupa, kao i broj dece koja su učestvovala u kreiranju.

Uz sve radove, obavezno je priložiti izjave roditelja o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije, a za potrebe konkursa.

Konkursom „Piši Deda Mrazu”, koji se ove godine održava 18. put zaredom, Pošta tradicionalno podstiče razvoj dečje kreativnosti i negovanje kulture pisanja i pismenosti. Samo na prošlogodišnjem konkursu sa velikim uspehom učestvovalo je preko jedanaest hiljada mališana. Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, istaknuti su na sajtu Pošte www.posta.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *