Počinje prijava za „omladinsku karticu“

Grad Leskovac raspisao je javni poziv namenjen mladim punoletnim građanima uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem na teritoriji grada Leskovca koji su državljani Republike Srbije, za ostvarivanje prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima u oblasti kulture i sporta.

Korišćenje usluga omogućava se svim mladim ljudima koji se na utvrđenom pisanom ili elektronskom obrascu zahteva Kancelarije za mlade prijave i postanu imaoci „omladinske kartice“, rečeno je na konferenciji za novinare u Omladinskom klubu. Rok za prijavu je 16. mart 2022.

Neke od najvećih pogodnosti koje će vlasnici „omladinske kartice“ imati su: besplatno korišćenje bazena Sportsko-rekreacinog centra Dubočica , potom 50 procenata popusta za predstave iz produkcije leskovačkog Narodnog pozorišta, besplatna poseta muzeju i muzejskim objektima, 50 posto popusta na godišnju članarinu u leskovačkoj biblioteci. Na spisku pogodnosti nalaze se i 10 procenata popusta za likovnu, muzičku radionicu i školu glume Leskovačkog kulturnog centra, kao i cenu karata. Turistička organizacija grada Leskovca će vlasnicima kartice omogućiti kupovinu suvenira i karata po sniženoj ceni.

Omladinsku karticu sa vremenskim važenjem od jedne kalendarske godine izdavaće Kancelarija za male i ona će služiti za legitmaciju prilikom ostvarivanje prava na korišćenje usluga.

Zahtev za ostvarivanje prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima korisnici moraju podneti na propisanom obrascu Kancelarije za mlade, koji se može uzeti lično u prostorijama kancelarije ili elektornskim putem sa internt stranice kzm.gradleskovac.org.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*