Počinje promocija javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje niz skupova u cilju pomocije javnih poziva i konkursa za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja za 2020.godinu.

Prvi skup zakazan je za sutra, u 11 časova, u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu. Nakon toga, promocija će biti organizovana u sali Skupštine opštine Lebane, 10. marta u 11 sati, u isto vreme dan kasnije u sali Skupštine u Bojniku, a 12. marta u sali Skupštine opštine Vlasotince.

Priliku da se upoznaju sa javnim pozivima i konkursima Nacionalne službe za zapošljavanje imaće i građani Medveđe – 17.marta u skupštinskoj sali u ovom mestu u 11 časova, i građani Crne Trave, takođe u lokalnoj sali Skupštine opštine u 11 sati.

Cilj promocije je da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima prezentuju mogućnosti angažovanja i zapošljavanja nezaposlenih lica sa evidencije, objasne uslovi i daju odgovori na konkretna pitanja.

Iz leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljvanje pozivaju sve zainteresovane poslodavce, a posebno novoosnovane koji do sada nisu bili korisnici programa i mera uz finansijsku podršku NSZ, da prisustvuju prezentacijama i doprinesu realizaciji programa i mera NSZ i povećanju zapošljavanja lica sa evidencije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *