„Pokreni život“- Pomozite tridesetčetvorogodišnjem Milanu, ocu troje dece

Milan Đorđević, iz sela Gložane kod Vlasotinca, je dobio mogućnost lečenja u inostranstvu.

Milanu je potvrđena metastaza želuca, dvanaestopalačnog creva i glave pankreasa. Zračenja i hemioterapije su trajale 6 meseci, kada mu se stanje pogoršalo i odstranjeno mu je 70% želuca i dvanaestopalačno crevo.

Dobio je mogućnost lečenja u KOC UNIVERSITY u Turskoj i šansu za život! Neophodno je prikupiti 517.000,00din za predstojeće tretmane u Turskoj,  Pet CT, PDL-1 i sve neophodne konsultacije kako bi se našlo rešenje.

Milan je otac troje dece koji se hrabro bori i korača kroz život sa nadom i željom da pobedi opaku bolest. Ne dozvolite da se ugasi jedan mladi život i iza sebe ostavi suprugu i troje dece, pružimo podršku Milanu!

Milanova priča:

Milan Đorđević(1987) iz sela Gložane kod Vlasotinca je hospitalizovan na nedelju dana u julu 2019. godine zbog krvarenja čireva na želucu, i kako mu se stanje pogoršavalo u oktobru iste godine je hospitalizovan opet, a operisan u decembru zbog jako lošeg stanja.

Nedelju dana nakon operacije je poslat na Klinički centar Srbije gde mu je potvrđena metastaza želuca, dvanaestopalačnog creva i glave pankreasa. Zračenja i hemioterapije su trajale 6 meseci, kada mu se stanje opet pogoršalo i odstranjeno mu je 70% želuca i dvanaestopalačno crevo.

U 2020. godini je nastavio sa hemioterapijama, ali u maju 2021. godine je potvrđena nova dijagnoza, rak na žučnim crevima i odmah je operisan. Nakon te operacije kateter iz jetre je popustio i u novembru je operisan opet čak 6 puta. Zadnja intervencija mu je uspešno odrađena gde je pušten na kućno lečenje i tada nastavlja sa hemioterapijama.

Potrebna su mu novčana sredstva za lekove, troškove puta, lečenja u zdravstvenim ustanovama širom Srbije, suplemente i posebne ishrane zbog njegovog stanja u kojem se nalazi.

Milan nije u mogućnosti da svoje lečenje finansira sam, zato mu je potrebna pomoć svih nas.

SVI ZAJEDNO ZA MILANOVU BUDUĆNOST!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka
160-6000000838286-13, Banka Intesa
Uplatom na devizni račun:
IBAN RS351657010855831-73
Uplatom preko pejpal platforme:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Slanjem poruke na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)
Sadržaj sms poruke ili svrha uplate: „Milan Đorđević“
Omogućeno je i onlajn doniranje preko kartice na našem veb sajtu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*