Pomoć za porodicu Njeguš iz Marovca

Porodici Njeguš iz Marovca, koja živi u veoma teškim uslovima, saniran je krov kuće zahvaljujući humanitarnoj akciji iniciranoj od strane Udruženja roditelja dece i osoba sa posebnim potrebama „Srce za decu“.

Ovom akcijom je za kratko vreme prikupljen novac za početak radova, od kojeg je na kući saniran krov pre početka kišne sezone i obezbeđeni zamrzivač i električni šporet.

Od sredstava koja se trenutno prikupljaju biće sređeni plafoni i podovi, kao i dotrajali prozori i vrata. Ugroženu porodicu je sa svojim saradnicima obišao predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić i pritom se zahvalio svim ljudima dobre volje koji su se nesebično odazvali akciji, među kojima su pivrednici iz Medveđe, kao i zaposleni u ovoj lokalnoj samoupravi.

Arsić je dodao da će se sa aktivnostima ovog tipa nastaviti i ubuduće.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu to učiniti uplatom na račun 205-242720-10 sa naznakom „Vaše malo nama puno znači“, dok će se donacije u vidu hrane i odeće sprovoditi preko Crvenog krsta u Medveđi. U Kulturnom centru i holu zgrade Opštine u Medveđi postavljene su i kutije za prikupljanje novca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*