Postavljen šator za pacijente prekoputa Kovid ambulatne

Prekoputa Kovid ambulante u Leskovcu, odnosno Zdravstvene stanice broj 3, Vojska Srbije postavila je danas šator za sve građane, to jest pacijente koji čekaju na pregled.

Šator je u dvorištu Vojne ambulante i imaće peć na čvrsto gorivo,  osvetljenje i stolice.

Juče je u Kovid ambulantama pregledano preko 200 pacijenata, a mnogi od njih, da bi izbegli gužvu u prostorijama, čekali su napolju, ispred zgrade, rekao je za našu televiziju, Časlav Nedeljković, zamenik direktora Doma zdravlja u Leskovcu.

Upravo iz tog razloga, da građani ne bi na hladnoći čekali napolju, doneta je odluka da ovaj privremeni objekat bude postavljen, objašnjava Nedeljković.

Podsetimo, Služba kućnog lečenja iz Zdravstvene stanice broj 3 prebačena je u zgradu Doma zdravlja, tako da sada, sa Kovid ambulantama u ograncima Doma zdravlja Vučje i Grdelica, postoje četiri Kovid ambulante.

Kovid ambulanta u Leskovcu radi od 7 do 20 časova sa 4 lekara u prvoj smeni i 3 u drugoj. U njenom sastavu radi i laboratorija za testiranje  od 8 do18 časova od ponedeljka do petka sa po dva laboranta u prvoj i drugoj smeni. Subotom i nedeljom radno vreme laboratorije za testiranje je od 8 do13 sati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *