Potpisan ugovor o učešću grada Leskovca na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”

David Makević, izvršni direktor manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ i Jasmina Randjelović, zamenica gradonačelnika, potpisali su, u Svečanoj sali grada,  ugovor povodom učešća Leskovca na ovom takmičenju koje će se održati u junu naredne godine u Vranju.

David Makević, izvršni direktor ove manifestacije, istakao je da je cilj projekta podsticanje i razvijanje mladih talenata.

S obzirom na to da su ovogodišnji pobednici iz Vranja, internacionalno takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, sledeće, 2020. godine, održaće se u ovom gradu i na njemu će učestvovati 24 lokalne samouprave .

“Nadamo se da ćemo naredne godine ovo takmičenje, koje nas samo približava zemljama Evropske unije, dovesti u Leskovac – rekla je Jasmina Randjelović, zamenica gradonačelnika.

Inače, da podsetimo, šesnaestoro učenika kako osnovnih, tako i srednjih škola sa teritorije grada Leskovca učestvovali su ove godine na internacionalnom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ koje je održano u Vrnjačkoj banji. Izvodeći numeru na flamanskom jeziku, oni su ovom prilikom predstavljali Belgiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *